legs ! Hur gör jag ??? :)

 HEY GUYS !! HOPE YOU ALL ARE WELL ! :) 
Meryy Christmax Again ! :)
 
 
I trained LEGS Yeasterday !! B-)
That means ...... PAIN WHEN I TRAINED LEGS & PAIN -PAIN -PAIN IN MY GLUTES AND HAMSTRING TODAY ! O.o YEAY !
 
FÅTT EN ÖNSKAN OM ATT VISSA AV ER VILL HÖRA UR MINA BENTRÄNINGS UPPLÄGG ÄR - HUR JAG TRÄNAR BEN - HELT ENKELT ! 
 
HAR JAG MED BAS ÖVN? SOM: KNÄBÖJ, BENPRESS, BENSPARK, UTFALLS GÅNG, OM JAG HAR BAS ÖVN I MIN BENTRÄNING, HUR MÅNGA REPS OCH SET O.S.V. GÖR JAG?!  
 
 
JAG KAN SÄGA MED EN GÅNG ATT NÄR MAN LÄR KÄNNA SIN KROPP TILLRÄCKLIGT OCH STYRKETRÄNING SÅ PASS ATT UTFÖRANDEN-ÖVNINGARNA SITTER UTN ATT TÄNKA.
 
BASTRÄNING-UTVECKLIGSTRÄNING- HUR FUNGERAR MUSKLERNA IGENTLIGEN? DÅ KAN MAN GE SIG PÅ UTVECKLING PÅ FORMEN PÅ T.EX BENEN. 
 
MAN FÅR FUNDERA PÅ OK  ! HUR SER MIN KROPP UT? VAD BEHÖVER UTVECKLAS MER? HUR FÅR JAG DENNA UTVECKLING ? 
 
 
MED ANDRA ORD SÅ ANVÄNDER JAG ALLTID BAS ÖVNING MEN ORDNINGEN OCH VILKA ÖVN VARIERAR STORT. + ATT JAG ANVÄNDER ÖVNING SOM JAG KOMMIT PÅ FUNGERAR BRA FÖR T.EX MIN GLUTE, HAMS- QUADS.. SETTEN ÄR OCKSÅ OLIKA. ALLT FRÅN 2-9SETT. (OBSERVERA ATT 9SETT PÅ EN ÖVN SKER INTE ALLTID. OFTAST ÄR ÖVN INTE MÅNGA DÅ) 
 
HURSOMHELST.. HUR OCH VAD MAN GÖR SÅ SKA MAN VARA HELT SLUT I MUSKELFIBERNA EFTERÅT. ;-) 
 
 
mm så, så,  är det med benträning ;-) nää, men jag kan prata mycket om det så tänkte gå in på benträning mer i ett annat inlägg då tiden inte känns stressig ! ^^ 
 
MINA BENPASS SER IALLAFALL UT SÅ HÄR I DAGENS LÄGE....
FOKUS GLUTES & HAM.S. ! INNEBÄR AT I ÖVNING SOM ÄR I FÖRSTA HAND FÖR FRAMSIDAN SÄTTER JAG FÖR GLUTES OCH HAM.S. DÅ ÄNDRAS UTFÖRANDET I T.EX KNÄBÖJ.
 
JAG GÖR MYCKET SQUEEZ ÖVNINGAR FÖR GLUTES OCH HAM.S.. =/) KÖR BEN 2 GÅNGER I VECKAN ... ( LÄGGER IN MER SETT FÖR HAMSTRING I ANDRA MUSKELGRUPPSPASS OM JAG KÄNNER FÖR ATT TRYCKA TILL DOM LITE EXTRA) =D
 
 
Käkat frullen för ett tag sen nu.... BLEV Lite senare i dag ÄN VANLIGT MEN drog ut med frullen med mening då jag vill lägga första passet- styrkepasset efter detta käk... ^^ SHOULDERS IS THE oNE TO KILL !! 
tajma in det med sambon lite MED - iaf så vi ses där nere... ;) 
 
Ha det underbart ! / Ps: har ni haft e bra jul ?? :) hoppas det i fall ! 
Wish you all a great day ! AND GO HARD FOR YOUR DREAMS FIGHT FIGHT FIGHT !! AND MAKE SOME LOVE OFCOURSE !! ;D 
 
See Yaa !! take Care !! ****
 
 
 
 
 
 

Vill tacka er !! :)

Haj igen Blogg-Vänner ! :)
 
Jag börjar med att tackar er fina människor som hejjar och ge en del av er i era kommentarer till mig... ! Jag blir väldigt rörd av att höra att jag kan inspirera någon till både ändra sitt liv till de bättre för en sj. Och att jag kan ge er en ynka liten pusch Bara genom att skriva här på min blogg ! Därför vill jag säga TACK till er !  och Glöm INTE hårt arbete LÖNAR sig !! :) Jag Lovar !  <3 
 
 
Förra gången sa jag att jag skulle visa lite bilder på Dc och Lp... på Min sambo som tävlade.... Dock har det gått lite tid imellan nu men bättre sent än aldrig... HIHI ;)
Kom dock på en annan bättre sak att ni kan gå in på hans blogg ist - han heter - combatstoffe.blogg.se om ni är nyfikna på hans bilder och lite av hans resa, och egna ord av det. :)  
Denna bilden på Kristoffer gjorde jag ett INstagram foto på, menat att det där utav sitter ihop! Bil från DC och bild från gymmet på honom sen ca 2 veckor tillbaka från DC. Looking Good ! 
 
Inte ofta vi tränar ihop ! Men när vi väl gör det så brukar vi uppskatta det med att dela med oss av vår Passion och kärlek tillsammans på en bild till oss och er ! :-)) 
 
<3  <3  <3  <3  <3  <3  < 3  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
 
******************************************************************************************************************************
Fått frågor om min vikt och hur lång jag är och vad mitt kcal iintag är och hur mycket fett jag ligger på och hur jag gör med träning och Cardio.... OCH vad jag rekommendera till er !! puhh ;-) Ja... Med andra ord så får jag lite smått och gott med frågor som spinner in här... Omöjlig för mig att ge ett rakt och bra svar till er balla då alla är vi olika. Vi är olika i form, behov och som människor. (låter jag kanske lite flumig nu ) men med detta menar jag att vi som människor ligger olika om var vi är kapabla till att ta emot och inte kunna ta emot... Och Med olika former menar jag med (precis som de låter) vi börjar på olika håll, vissa har mer fett vid början av en deff. Vissa har mindre, vissa har mer muskelmassa medans fettet är de samma... ELLER med mindre fett... Ja, jag tror ni vet vad jag menar... Vi har alla olika förutsättningar på grund av hur-vad-när-vi börjar...
 
 
Och vad för kroppstyp man är med spelar roll är man sen är klar med deffen/dieten eller när man börjar också för den delen.
Jag är en smal person i grund och botten vilket betyder att jag alltid fått trycka i mig matt för att hålla i vikt. - därför när jag började Med kroppsbyggning (började för 4,5år sen) så fick jag lära mig att äta !! äta MER och Förstå vad och varför jag äter / ska äta så här ! 
Så mitt tips till er är... Lär er först vad som är bra proteinkällor, bra kolhydratskällor, och bra fetter så har ni redan grunden till Clean food ! :) 
 
Nu åter till min vikt, längd, 
Längd: 1,70 cm står det att jag är på Mitt passet för 5 år sen. Jag mätte mig igen där efter fick  då Längd 1.69cm ) ;D 
Min vikt hoppar till och från på deff men också Offseason. Det ända som ja kollar är vikten på vågen och mitt midjemått. Inget mer ! ( min stuss minskar bra den med men mätter inte den.
 
Jag går oftast ner mellan 0.2 till 0.6kg per veckan. Så min rasningar i vikt är väldigt minimala ! 
Midjemått minskar  Allt från 0.5cm 3cm var vecka ! Om det stannar upp så brukar ja har rört mig mer på vågen. 
 
Dock denna gången minskar jag mer i vikten än vad jag någonsin gjort innan. Har haft 1kg och 1.4kg nergång tillochmed ;D haha. INTE Vanligt ! ;P   
 
Allt handlar om att lära känna sin kropp och hur den deff är (t.ex. Om man fryser mycket, Varm, matt, trött, m.m det är också "mät stockar på om deffen går bra och - spegelbild - hur känns det och hur ser det ut ! Att ta bilder på sig ofta är Också nåt som jag rekommenderar !
_______________________________________________________________________________________
Hoppas ni greppar något av jag sagt här nu... försökt få med de mesta.. Om inte så vet ni vad jag finns. ;) 
_______________________________________________________________________________________
Always do your best ! And belive that everything is Impossible ! <3 <3 <3 You Can do it !! 
 
   
;D FLUM ! hihi
2 veckor sen.. 
 
 
 
Dessa magbilder är tagna igårFmiddag. :-) 
************************************************
************************************************
 dessa är tagna i veckan ! 
______________________________________________________________________________________
Zessan min KnasFia !! <3 Mitt älskade HjärteGryn ! Hon fyller ett tomrum som jag knappt visste fanns ! <3 
______________________________________________________________________________________
 
 
Tagna i veckan !! 
 
Dessa 2 är tagna förr 2 veckor sen veckan. 
 
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Nu är det snart jul så tänk på att Julen inte handlar om PENAGR ELLER BRÅK UTAN julen handlar om att Ge kärleken till varandra ! Ta hand om er !  
 
GODJUL OCH GOTT NYTT ÅR !! 
3DAGAR TILL JULAFTON ! :OOO 
 
See Yaa !!! 
Take Care !! 
 
 
 
 
 
 
 
 

7:e veckan. Dc.Lp. Tentamer ! ;-)

hej hop !
Mini inlägg.. ;-) jaa, jag vet. Nu var det länge sen jag skrev igen ju... ^^ men som jag sagt så är jag dålig på det...
Men ska nu göra ett till försök till att hålla igång bloggen nu när allt har lagt sig lite.. Iaf med honoms tävlingar och mina tentor... Min deff till Tävling går framåt... Är på min 7 vecka nu ! :D går bra.. Får resultat snabbare än förr.... så tummen upp ! 
 
Min sambo Krirstoffer J tävlade både i Dc och Lucia Pokalen på Fitnessfestivalen. ;) Kom 2:a i bägge tävlingarna !! YEAY =D vad kul det vart !!
 
Nu ska jag käk och plugga lite till innan det blir SLAKTERI PÅ GYMMET !! B-) Kommer lägga upp bilder på nästa blogginlägg.
Btw. ytterligare folk som frågat vad jag heter på Instagram. Muskelmadde Var namnet frotfarande. ;-)
 
Take Care ! <3 :-) See Yaa !

RSS 2.0