Känner mig bättre ! =-D

Yes !
Jag har käkat extra Carbs i 2 dagar nu innan läggdax, för att får tillbaka energin. i kroppen. Vilket har gjort sussen ! Tillochmed gått ner i vikt. ^^ haha !

Känner mig mycket bättre i kroppen idag, Men innte riktigt så pass så jag drog till gymmet alleredan.... Utan de blir vila i dag, starx til Natt-jobbepasset. fram till ef.m. ca i morgon så nu hade det ändå vatt försent . ;-) Nää men, jag planerade att de skulle väntas. "planen" att carb"a" upp sig har fungerat snabbt... HÄRLIGT !

I da är det ingen "äta"dag utan spar mig till i morgon då jag och marina ska till Malmös köpecenter ! ;D
Nää, hinner inte säga mer nu utan ha en super lördag så ses vi när vi ses ! ;-)
This one is todays stomach ! :/ <3
:) Seeyaa!!  

Vill jag för mycket ?!?!?!? <3

Haaj hopp ! :D 
Hure det? Hoppas på bra ! 
Igår sa min sambo... Efter att jag sagt då. Att, Du va helt slut, trött mycket nuförtiden!? 
 
Min plutt, är rädd om mig ! <3 
-----------------------------------------------------
 
Därefter fick de snurr på mina tankebaner... Joo, de är mycket nu! MEN DE har jag sagt tidigare.... Kanske helt enkelt inte dirket lyssnat på mig sj? <3 ;/ JJO!  men jag VILL SÅÅÅ MYCKET ! 
 
Precis börjart plugga i Ronneby med ! :D 
(Hinner inte ta de nu men de kommer) 
 
 
Jag tärnar alltid hårt ! men nu efter AT är det ist för 1110% så ä de 2220 % 
Sen om någre månader är det DAX IGEN ! DEFFNING is on the list !! ^^ <3 <3 
 
=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
VILL UTVECKLAS KROPPEMÄSSIGT! 
VILL UTBILDA MIG !
VILL HJÄLPA !
VILL KUNNA SÅ MYCKET helt enkelt.... 
Alla 3: saker kräver förberedelser.... De gör det extra intensivt... Men hårt arbete lönar sig..
Dock visa dagar känns de som allt str STILA ! ?! :// 
 
 
 

Klagar inte... ! :D men gnällig blir jag ibland då tröttheten tar över... Så... Nu pustar vi/ja UT ! PUST ...... ;D o tar nya tag igen.... vila från gymmet i går, mot min vilja.....
 
MEN inte mot kroppens vilja.... den behövde vilja så då skalll de få vila !
 
Growing is on the list not something else ! Like overkill myself.... ;/) 
 
 
******************************************************************************************************
känner inte mig speicellt bättre idag heller.... :(
Vila ! idag med... idag Ståt o förberett käk nu innan kvälls jobbet. 13-20.00 
Sen blire. på LÖrdag 12.00-12.00 på Söndagen. SEN MINA VÄNNER ska jag få TRÄFFA MITT KÖTT O BLOD ! ;-) systra in ! <3 <3 skall shopa loss ! =DDD 
 
TACKAR  även MMsports fot Daa *Good shit* *bild kommer i nästa inlägg. :)
 
 
Hur somhelst....  HA EN AWESOME FREDAG ! =D 

Info ! :-)

Söndag ! :) Och mina batterier har dött nu... i kroppen.. ;-)
Redan gjort PW ute... Bra start för att få igånga systemet Efter ett Pizza intag och snacks sen gårdagen. :)
 
Mitt styrkepass är oxå redan gjort ! De Vart Biceps och Triceps som fick sig en omgång. Klockan var 16.10 när jag började skriva dettta, men vart tvungen o springa o fixa lite i lägenheten så därför postas detta inte förrens senare vid, 17.45 ;-) 
 
Vikten ligger på 67.8kg i går,.
 
saknar dock min hårda kropp.. ;-) Men den kommer snart vara i sitt livsshape soon again ! mellan 2-3 månader tills jag börjar deffa igen. <3 ;_/) 
 
 
 
Jag känner faktiskt lite idag att jag måste klargöra att vid deffning så äts det absolut ingen frukt. Pågrund av fruktosen som hindrar fettproduktceringen att minskas.
Men nu när jag är Offseason så äter jag frukt. :_) Och dricker jag mjölk, eller snaraare ha mjölk i nåt. Det kan vara allt från mini mjölk till den röda o fettaste. (dock sällan) den fettaste. Men när ja är Onseason så är det bara Mini mjölk, om jag tvungen ska ha det.. 
Btw; Älskar äpple ! 
 
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Hur är mitt mat intag?!
Mitt mat intag är alltid baslägande. Så att säga proteinet, fett. kolhydrater är alltid där. Ja går utifrån det sen när jag är Offseasn med men jag tillägger DOCK mer kohydrater, o mer fett i bl. Och givetvis mer som inte ska vara med i bland. Men Är oftast ganska duktigt på att hålla mig strikt på vardgen o käka strunt på Lördagen. Dock om jag skulle kränga mitt i veckan så har jag ingen direkt Lördag -då jag kränger utan då minskas den drastiskt ! ;)
 
********************************************************************************************************************
Nytt om träning..? Joo, nu har jag kört ben 1 g i veckan i 3 veckor ca. ;/ *för lite* VILL mer ;P så tryckt in ben 2g i veckan. Allt annat i mitt Tschema som jag sagt innan är desamma. Änsålänge ! ;)
*********************************************************************************************************************
 
Bilder på mig, innan jag beger mig från gymmet i dag, veckans bilder och dagens
protein Pannkaka ! ;-P  Och kvällens "Socker" käk ! ;-) 
 
 
 Take Care !!!!! 
 

;-/) Hallooo !

Dax igen ! :) 
 
Idag har jag varit ledig. Ledig både i går och i dag. Skönt men lite trist imellanåt...  ;) Dock har jag fått mer tid på mig att ta reda på mer om den nya skolan jag ska gå på för o läsa en kurs. Ligger i Roneby :) Börjar nästa veckan. Kul !
 
Lite nerrvigt men såklart roligt med. :) 
Det jag satsar på är att (Om jag inte kommer in på ut.b. ) så läser jag de teoretiska ämnerna som jag behöver för att kunna komma upp till magister examen el tentam Examen på Hgs.  Så det är bara att kämpna vidare med det ! 
 
I dag slaktades RYGGAFANKEN !! *BOOM*  gött! Dock helt stel av den kolosala träningsvärken ja har sen gårdagens axlel o Traps pass ! ^^ <3 
 
Tränade på Gymmet där jag började med BB, leva och träna det för 4 år sedan. Släggan som det heter nu  (Livshjulet) Åh, Gym som de också kallades för. :) 
Tränade rygg med Johanna J. De gjorde vi bra ! :) Härligt med Mer kvinnligt kämeGlöd ju. :)
 
+ att jag nu i kväll gick en 90minuters PW och 3set planka rakosidledes. :) Gott med energi ! 
 
 
 
Nu är det snart mat igen sen säng ! Upp 4.30 i morgn bitti så lte sömn behövs ! 
Gnatt ! 
Take Care 
See Yaa ! :-)
 

HAeeeeej ! :-))

Nu har det gått 5 dagar sen vi sågs sist. Hm.. Låt mig se var vi vart sist?! 
Jo jag sa att jag hade lite planerat ut över tävlingar. :D
 
Som jag skulle berätta senare eller på det andra blogg inläget, Vilket vill säga detta.. :)
 
Jag har gått och jobbat inom handikappasomsorgen nu sen 2011 (2010) Började jag smått inom ädlreomsorgen. Men fick mer veckovis utöver sommarvik och vik efter 2010 sommarvikariet. 2011 slutade jag på Komvux, läste upp mina betyg där o tog examen! :D sen har jag sökt till Pedagogoik utb. sociologi ut.b. rehabiliteringsarbete inom KTB. m.m. nån ligger i Malmö, Lund. Eslöv. Bra pendel avstånd ju . sökt utb.b detta året med såklart men också en massa kurser. :) ja, ja ska komma till saken. ;D
 
Nu har jag inte kommit in på någon ut.b. men kommit in på 2 kurser dock 2 likadana så får avboka den andra ;) är reserv på typ 8 st kurser.... :/ Så i Höst på HT kommer jag börja plugga igen.
 
Kommer fortfarande jobba som kontaktper.s. och jobba så mycket jag kan vid sidan om. Vet ju inte om jag kommer på fler än. så hur många procent jag studerar är inte klart än Men än sålänge så har jag 30 HP alltså 50%. Vill gärna komm in på den som heter Rehabiliterings arbete inom KBT ! Den är på 100%. :-)
 
Ps: har någon nåt tips om någon liknande kurs el utbildingar så Hojta gärna till här el på min Melj adress. :D 
 
 
Jjaja, nog om det. Blev inte så möt Bb bodybuildings snack idag inte men jag är ledig (om jag ej rings in ) i morgon iaf. så då kan bloggen nog upptas igen, så kan det bli mer på byggnings punkten. :/)
 
   My shape right now...
My wieght now is 67kg gick ner 1.7 kg sen förra lördagen. Like I said Jag kan gå upp allt mellan 2 till -nästan 3kg när mensen den är på G. Men går sen ner det ila kvickt igen. ;_) 
************************************************************************
 
Nää, ska fortsätta kolla på Trollkarlens lärunge ! =/) 
Dont forget my name on Instagram too, muskelmadde. 
Take CARE  everyone !! And I`ll See Yaaah! 
=/)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Formkoll & planer inför 2014 :)

Fromkoll som jag lovade innan i dag ska jag minsann hålla, hålla ordet till det alltså ! ;-) 
Blir ju för bövelen mindre tid till att när jag säger att det ska ske.... Lustigt... får sluta säga och bara skriva när jag kan helt enkelt.. ;-) 
Min dag har varit bra. Berättar mer om vad som ska hända nu till höst Nästa gång vi ses. :) 
 
Tänkte berätta mer om dags formen. den känns slät ;-) all knoter och rippning är i viloläge just nu ! :/ men muskelmssan känns ok förutom att den ska bli större. :/) men bra och bra tryck i sakerna även utan pump. GÖTT !  för då vet man att det verkligen börja bli mer o mer muskelmassa.... ;-)
 
Vikten ligger på ca 68kgg nu, vid vägningen i Lördags. Den ligger nog något lägre igentligen då jag fått mensen och går då upp i vikt ! :/ Känner mig så jävla ballong aktigt varje gång det sker.... MEN de gör vi la alla !? :) Känns och ser inte lika farligt uppblåst i dag iaf, vilket gjorde att ja tänkte ge er bilder. :)
 
Mina planer inför 2014 verkar bli att Tävla i BMR i mars 2014. Inte riktigt fullt sppikat än men ganska spikat ! ;-) Jag har mål som jag vill uppnå med min kropp tillsdess bl.a. få bättre symetri o bättre massa. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 Ok. synd.. Alla bilder som skule varit med gick ej att föra över konstigt nog men det de får komma med nästa gång i stället ! ;-) 
 
 
Take Care 
See Yaa ! :) 
 
 

Ursäkta de långa inlägget !! ;-))

Haaj everyone ! :) 
Dagen börjar med frulle som består av. 5äggvitor,kalkon, 2 knäckeb.b :) och de danliga vitaminerna.  :-) Foto: Dagens intag börjar alltid likadant. Gällande morgon intaget. :) massa kostillkost & mina astma mediciner. #teammmsports #innanfrukost #senstartpådagen #härligdag #astma #bodybuildingslady
Lagret har dock blivit större nu.... Inväntar mer smått och gott från MM sports & Body science !! ^^
 
Senare i eftermiddag har jag ett jobbärenden men annars ledig likaså som jag vart i går  och är "i dag" ^^ gött med minisemester för lille maj. ! :) 
 
I helgen vart jag i Lund ! :D 
Hos min syster, Marina och hennes kille Leo. 
Vi träffades käkade gott tillsammans, drog sedan hem igen fast hemfärden blev änu bättre då Marina följde med till Brma MEN inna det drog vi in till något som heter Candy People ;-) Jaaaa. Ni hör nog av det är för nåågot affär ! ;-) 
 
 
Åh, så bad men gott i bl.a. . :) 
Och här hr vi Vackra Lund ! :) Det fönstret som ni ser är öppet. Det bor dom. :) 
Här sitter vi och äter på Royal Thai inne i Lund ! <3 åååhh.... såååå 1000 mys- de vart/är ! 
 
***************************************************************************************************************
Nu har jag faktiskt gått och skffat mit Instagram också.... ;-/ hehehee, JAA,JAG VET ännu en grej.... ;-) 
Där heter jag muskelmadde. Där kan ni följa min resa från tävlingar till vardags och fram till tävlingar, såklart ! :-)) 
 
Ni som kickar in här från Instagram är är lite bilder från Onseason.
 
 
 
 
 
Lite bilder sen tävlingen och nu bilder från nån dag innan och bilder efter.... 
Innan.. 
Åhhhhh saknar all Ådrorrrrrrrrrrrrrrr som vart ÖVERALLT nu är dom bara lite här o där, lite då o då .... ;-/ haha. 
 
************************************************************************************
Efter....
 
******************************************************************************
Form nu...:) 
******************************************************************************************
********************************************************************
******************************************************************
****************************************************************
SAoooo, här blev de ett litet bildflöde så ni som inte sett Onseason och offseason på mig innan, får nån uppfattning av vad jag tycker är tajt fysik. Vart dock aldrig nöjd med hårheten på benen... Men det mina vänner det kommer, de kommer !! ;-)
 
*********************************************************************************
Ntw: de säger att det ska åska idag.... ;-/ 
********************************************************************************
 
Tillnästa gång vi ses....
Take C.... See Yaaa!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

F**k tiredness & kick ASS !👊

 
 
Halloooo!!
 
detta blogg inlägg skulle vara ute för 2 dagar sen, jag hade dock redan bloggat på den dagen men Jag tränade axlar, traps, tirccor på kvällen så blev sugen på att skriva ner min energirika träning men ACK SÅ tradigt då det e gick för min dator är pajjj-sönder igen :( har bara in mobil (men skriver ej från den då allt är fan för smått. ) ;S har också min sambos dator att skriva på... 
 
I går blev det med ett kvs pass. Rygga fanken fick så den OCH jag tegg ! ;-)
som jag nämnde på fäjjan.. Gött att man inte bara är fläskig utan att det händer grejer med ! ;-DD
No pain NO GAIN !!!
Reklamerar för Mitt TEAM MM Sports & Body Science ! :))
Inväntar fler produkter som komma skall ! :)
 
<3 Min Kar är på sprången inför Dec & LP ! Spännande.....B-) Han är bara i början än så länge....
Jag är såååå stolt över honom !! Han Har verkligen visat att ingeting är omöjligt....
JA säger bara till ALLA  just nu... Det är hans hand. Han bröt ben i handen och fick sätta i dessa. Absolut inte hel för att kunna använda handen på max än så jag säger till ALLA !  VILL MAN så KAN MAN ! PUNKT slut!
 
Manligt att ha stark vilja ! <3 My Hero !
 
BTW: tycker bilden är lite läskig. Han säger att jag är en fegis.... ;-D
 
 
//Ha D gott !
See Ya !!
 
 
  
 

RSS 2.0