Super Måndag ju...=))

Trode eller hade mina aningar om att denna veckan eller snarare denna måndan skulle vara segg som vanligt... Men som f*n heller att den var. Super härligt när Måndagar känns som Fredagar så att säga.=))

Jätte skön och en riktigt skonsam Månda har det med andra ord varit. Förutom...Att Jag i dag (var många år sen sist det var så ila) fick ett rejällt astma anfall, andnöd i skolan idag. :SS  riktigt läskigt trode ja skulle tuppa av (inte långt ifrån dock) men gick som tur inte så långt... Jag har ju mitt brecanyl och pulmicod som skall rädda mig från att få ett anfall men denna gången hjälpte inte det utan jag hade någ dock bara tur att jag kunde ta mig till fönstret och ta in så många brecanyler som ja behövde för att det skulle lunga ner sig. Så nej jag behövde inte åka in, härligt det!!

Hade ju dock mina tankar på att det skulle påverka mitt tunga benpass i dag men det gjorde det absolut inte. Skönt som f*n!=))
Och som ni kanske annande nu så var det benpass idag men också ett axelpass (framsidan) som också gick sjukkkttttt bra. =)) Aaww så länge sen sist som jag hade ett så bra pass, så det tackar vi för!!

Gjorde några PB i dag med så allt stod ju bara på min sida. =/)
Finns inget bättre än att göra det när man vet att man ligger lågt i matintaget...

Nehe nu har jag suttit här länge så nu måste jag ta o avrunda dagens blogg efter lite info till. Jag fick ju som sagt resultat i helgen vilket gjorde min dag men det roligt är att jag nu kan känna lite på mig själv att något, sakta men säkert börja hända så jag håller ba tummarna på at det nu bara går framåt. Men men jag är envis och bereder mig på mottgångar så blir smällen mindre hård.... Men än så länge går jag med ett leende. =))))


/Håller också tummarna på att mitt Tisdags pass blir något att skryta om. HAHA!!
Se ya!!

Helgens godheter och träningspass!!

Hell ya!!
I lördes så vart både vågen och måttbanden mindre hållda;) med andra ord minskat på vågen och på omkrets på olika ställen. Så det såklart gjorde ju min dag.:))
Hade en mysig dag med Honey-banny med mycket gott och film.<3

Typiskt mig så vart ja ju tvungen och ta nån bild från denna (braiga) dagen. ;) Men nehe det är inte på mig denna gången utan på... NÅgre godis saker ;P
Lösgodis i tvao påsar och Marabou choklad plus kakor! jamyyy:))


Dagens pass vart då baksida axlar och biceps som gällde denna eftemiddag, vilket bliv ett sjukhundrandes gympass med hela fyror och 4set.Babe han körde benpass så hoppandes ett tag med en bestämd stämma försökte jag peppa han med!  ;))

Must be better:

så det så. ;)) Godnatt!!

Den här väntan igen...:S

Ja du... Det är precis som det låter, Den här j*dra väntan på Lördagen... Men snart är den här. ;))
Väldigt nerstämd o trött nu för att... Ja bara för att! Det är ju som så här att en massor av tankar spruttar runt i huvudet som sådant man inte kan styra över. Plus att vi har ju varit lediga från skolan denna veckan så extra "mer" tid så att säga.

Men nee ja vet.. Jag ska ju inte klaga på det men när man är under en diet så föredrar jag gärna med att ha fullt upp, Näst in till för mycket än för lite att göra. Jag tycker det är skit kul o testa på nya saker om just matmetoder träning i detta sammanhang för man vet aldrig hur bra vissa grejer visar sig att bli. Ne precis we never no! /Kanske också därför ja är nerrvig o känner stor press i med man inte vet hur resultaten blir Mm pust. :S

En j*dra fin start på dagen så finns inget o gnälla över där inte. :)
Passet består ju av tunga reps HAHA men det är bara till o¨bita ihop för nästa vecka minskar repsen ännu mer... Med andra ord tyngre pass, 4:or i allt!!

Men Glad är jag när jag kollade kontot för denna månaden blir det många fina grejer som skall beställas på gymgrosisten som ska ge positiv verkan... MM MM mm. Me likey-likey! ^^


Bjuder på en fredags bild med förstås! ;))
Nu ska de inhandlas grejer för i morgon;OP och nåt fint till mig. ^^
 
/Se ya!!


Måste bli bättre-Vilja och deciplinen finns här utan tvekan!!

Nu är jag på den 4-de veckan i dieten så det är ju bara barnet men känner ändå att jag vill se bättre resultat denna helgen så jag håller både tummar och tår för att denna Lördan ska bli bättre i detta sammanhanget.
Förra veckan var bra men inte på vågresultatet så hängde lite läpp för det. Men men kan inte göra mer än att köra och kötta på som vanligt, och tänka positiva tankar som förhoppningsvis kommer skänka mig en stor energi gnysta som då kommer påverkar mina kommande resultat!!!!! I hope...

I morgon är det morgonpass där med bilder på formen, med andra ord formkoll...Gött ska de bli! ;/P
Dagens pass bestod av rygg och mage. I mitt diet upplägg, när det gäller min träning som inte är samma som när jag kör offsecone så har jag faktiskt en enorm saknad av vissa övning:S men men allt för att lyckas.. ^^
Härligt när sambons energi ger än en liten knuff,=)/ och när man kan le åt DJ:en på gymet som byter låt ofta för att allt är uttjattat. haha!


Enarms rodd!

/Inte länge till man ska ta sista målet för kvällen nu innan läggdax, riktigt taggad för morgonpasset i morgon alltså!
Sao....:) de vart allt för denna Torsdagen.

See Ya!!!


Onsdagggggggggggg...^.`

Hell ya!!! Dao var det Onsda igen... Lille Lördag som visa andra också kallar det. ;)
Morgonen startade med "upp och i väg" o på med en massa ytterkläder... De vart f*n kallt i dag, Brr...
Körde en cardio tur och sist men inte minst ett poseringpass, Har inte riktigt valt låt än men det kommer... Blev iaf en fin start. 

Efter den efter längtande frukosten och fixat till sig så vart det skolan som gällde för att utträtta lite skola arbeten, Vilket kändes väldigt bra efteråt.
Plus att jag fick mig en slang av Ms Helena som dök upp lite senare, kul med småprat sometimes. :)

Det var en gång en liten, liten...Litenn SNIGEL som var ute i skogen och vandrade... MEN det var bara ett litet PROBLEM... DEN "SKOGEN" vart ju mitt SALLADSBLAD!!! =OO Örk...HAHA helt sjukt vad paff jag blev men men skulle ta o slänga ut den när jag tyckte att han titta på mig, så jag tog ett foto på honom sen smetade jag av honom på yttertrappan iaf.
Herr Snigel/Dumma kryp på min mat...:S

Skulle tagit en bild på mig men blev inte så när Johnblund han var o retades i mitt öga.;)
Men en annan bild till blir det allt.

:) Se ya!!


Bröst o mage!!!

Bröst o mage pass blev det i dag, tänkte ge mig in på att köra trapsen med men NEE min coach vill ju inte det
så dom tankarna fick jag göra av med igen... :( typiskt, hade någ blivit ett himmelskt tryck i dom. ;P

Som ni kanske minns så blev det ett urselt bröstpass förra vecka pågrund av att jag kände mig KLEN som stryk!!
Så mina förhoppningarna om detta var höga!!

Så åter till resultatet från i dag
--Bröstpasset blev mycket bättre än förra veckan MEN det är tamed f*nnn något som inte stämmer... :S
 Känns liksom som något är vajsing, nee aså jag vet inte hur jag ska förklara det men det känns inte helt hundra helt enkelt, vilket är hemskt frustrerande imed pumpen den kommer som vanligt underpasset men likförbanat så är det inte den samma känslan...:( hoppas ba den kommer tillbaka för att fulla nästa veckans Tisdag!!!
 
Sambon han var i farten i dag så en bild på hantelflyes blev det allt./ I morgon är det ju Onsda igen ao dao blir det Morgon cardio och poserings övning!! GO,GO,GOoo!!!
Ha de gott!

Se ya!!


Ya då var det på att igen!! ;)

Helgen den har flugit iväg för fort denna gången tycker jag, kändes som om jag nästintill sov igenom den och när jag inte sov så åt jag, HAHA! ^^

Vilar ju helt på Lördagar, då det bara är slapp och äta dag. På Söndan var det baksida axlar plus biceps som gällde... Måste säga att det är j*vla skönt med ett pass på "smådelar" som då axlar o biceps på en Söndag då man kan vara sockerbakis som jag. hehee....
En bild på biceps curl med stång, och enarms curl koncentrerad/Blod sprängd i huvudet eller vadå.;P

Yaa och i dag är det ju ben och axlar(fram) som gäller/gällde... Måste säga att köra axlar efter ett benpass är f*n och med helt otroligt att man "jag orkar" för fyy vad ett benpass tar musten UR en... BOKSTAVLIGT!!
Men jag säger då det VILJA äger allt!!!!!!!


Fick ändrar lite i bland benövningarna idag pågrund av att den var upptagen... Så det blev benpress före de andra tre övningarna...


Vart ju tvungen o lägga upp knäböjs bilder med när jag ändå var i farten....
/Nu ska det inhandlas varor eller en vara so I got to go now... Bye bye!^.`

Se ya!!!

Jäjäjä nu är man här igen!

Inte haft ork till att sätta mig här o skriva förrens (knappt) nu.. Men tänkte att det var ett måste o är det ett måste så "måste" det ju göras! :))

Körde ett morgonpass som jag nämde i går så det var en riktigt tidig morgon men det är så kul så jag körde o kör alltd mitt rejs, lite Jon blund i ögat är där inte länge när jag är i gånga. ;)

HAHA o ja... Dagen den startade bra MEN hemma vid halv sju igen slänge jag in maten i micron och slängde mig i duschen, vart färdig och skulle stänga av duschen men så HÄNDE DET... 

DUSCHKRANEN gick sönder, den gick ur gängorna och jag bara VAF*N nuda!!? :OO  helt sjukt vattnet rann och telefonen den användes i fulla drag för att kunna lista ut vad jag nu skulle göra åt detta!!? Vaktmästaren (som en ängel) räddade mitt badrum från att bli plaskblöt och därmed håll på o greja i en timma så jag bliv ju givetsvis försenad till skolan. 

Irreterande men konstigt någ så var jag inte arg (morgonpasset kanske)^^
 

kännt mig ja hur ska man säga det "i min egen värl" hela veckan men det har sina förklarningar. 
När morgonpasset var avklarat så var det formkoll igen så lägger la upp en bild på det med i dag. 
Formkollen idag består bara av bilder på poseringarna så i morgon är det den Riktigt 2:dra formtjechen som göra med vägning och mätning av olika områden för att se vad som har hänt. 
Hoppas på nåt men känner mig plöfsig.. :S 


Side chest! Tjech√

När min form närmar sig fina skillnader och bättringar så kanske det blir en ryggbild i
helform som dubbelbiceps, eller latsbredd bakifrån elle nåt utlägt här med men det dröjer...
/ Måste näma den sista varma kvälls maten med, som var av: 300g äggvita, 200g potatis, 32g majonäs, broccoli och lök. Mmm mumma!!!! ;P 

Se ya!!!!!!!

Ajaj rygg, vill ha helg/men först ett tidigt morgonpass o formkoll imorgon!:))

Blev det en bra rubrik!!? eller bara lite lång kanske. ;) hade mycket o säg i en mening så de fick bli den här rubriken!!

Kan börja med att säga varför jag har ryggvärk kanske, Jo... Nu sen skolan började så har jag fått sitta mycket på en DUM datastol så därifrån har min rygg börjat gnälla. :( Väldigt jobbigt att skolor/skolan inte har eller kan justerat BRA stolar i med dom har många dataämnen som kräver mycket tid i skolan så enligt mig hört det ihop att man ska ha BRA datastolar! 

Men men nu spelar det inget roll längre hur dant jag sitter eller var och på vilken stol ja sitter på, för ja får ont på alla...:((

Okej.. Men varför längtar jag till helgen?? jo för jag är såååå gotte sugen!!!!! vill, vill vill ha GODIS-mycket beror på hmm ja vad ska vi kalla den??? jo för den "gnälliga veckan en gång i månaden"^^ FLICKOR ni fattar nu va!!
Ni förstår varje lördag så får jag unna mig nåt gott (med måtta) nu när jag dietar och har "perioden" så är det ännu godare!;P

Passet i dag bestod av rygg o mage! Det gick undan, varken JIPPY KAJÄJ pass eller DÅLIGT pass så det blev GodKännT iaf.. Kände mig inte så klin i dag som jag gjorde igår så det är hive five vi på. ;))
Drar på mig så mycket vätska under min "gnälliga vecka en gång i veckan" som heter duga, känner mig sjukt plufsig.... :/ tradigt, men det går snart väck igen som tur e. :))

Bjuder på en bild, kör latsdrag "framför" med stång.


/Snart blir det läggdax ska upp TIDIGT, 04:15 i morgon för att köra ett pass med sambon och formkollas!
Sen blir det skolan o sådant som vanligt.

Se ya!!!


Upp, kaffe, kläder, yterkläder och ut...Brrrr!!!

Morgoncardio o poseringspass tjech!√

Då var det Onsda igen och det betyder morgoncardio plus poseringspass. Men i dag var det väldigt kallt ute och lite kämpigt blev det allt pågrund av framför allt träningsvärken i benen... Men också träningsvärken i överkoppen. Men det gjorde absolut INGETING för jag roade mig med P3kanalen på mp3:an där Kodjo (vet ej hur han stavar det) och hans två vänninor pratade o skojade.

Men framför allt så var det Kodjo som fick mig att framstå som "konstig" för alla bilisterna som körde förbi mig, i med jag gick runt och skrattade hysteriskt när han imiterade alla möjliga människor. Det jag tyckte var bäst var ju när han imiterade en Fransman,fransmän var på hans första lista idag! ^^  Jaaa.. haha helt hysteriskt kul!!!

Under mitt cardipass så tänkte jag mycket på min förvandling både som person och kroppsmässigt. Vilket gjorde att jag tog ett beslut på att sätta ut nån bild där jag knappt tränade utan bara dansade o "lite-lite" gym, bara för att se.

/ Men tänkte mig dock andra bilder men dom hittade jag tyvärr inte (man ser bättre på dom jag skulle tagit men inte tog... Men men får gå bra med dessa ist. :)


Innan, 50-52kgNu 62,9kg

Var rökare i nio år nu är jag en ICKE rökare sen ungefär 10månader tillbaka!! klappar mig själv på axlen.^^

Mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ordet mat var det ända ja hade i tanken på väg hem från gymet! Sao jag tänkte att en bild på den efter längtande maten var ju bara ett måste;PPPP

Det blev då, 200gpotatis och 170g lax, Broccoli och isbergsallad!! Mm-muma!♥:))

och ett glas multi-saft och isbitar med!^^

Dagens pass var bröst och mage!
Hade en sån super skön känsla på väg t gymet, att nu j*vlar kör vi hårt med ett tungt pass!!!
:)) men NAEJJJ! sao bliv de inte... :( Jag var pigg o alärt i hjärnan men kroppen den sträjkade.
Allt jag tog i kändes som hundra kilo så att det var 6-or i repsen idag med (kommer va hela veckan) gjorde inget för allt jag klämde på kändes såå TUNGT!

Tanken var också att bjuda på en "bröst" bild men det var inte kul att göra det idag(kanske förstår det) så jag bjuder på en magbild, hängade benlyft. 
 

/Bjuder på grimasen. ^^

Se ya!!!


Soffa/stol/eller sängläge resten av kvällen!

Dagen avklarad... Och fin var den, för det är alla hjärtans dag... HAHA NAJ!- Jag tycker att alla hjärtansdag är lite för överskattat och överdrivet. En massa fjäsk o trams på jobb/skolor som en del igentligen inte menar. japp, jag kände bara för att säga det. ^^

Dagen började med ett pömsigt(trött) men blev en bra månda.
Dagens pass blev ben men först fokus på framsidan(kör ben två gånger om veckan) så nästa benpass blir fokus främst på baksidan. Men även om jag kör fokus på antingen bak eller framsidan så blir ett en övning på båda delarena iaf.

Heavy workout!!! Ben och axlar, (axlar fokus fram).
Körde sexor i repsen så lungorna de pustade högt.^^
4set*6reps, samtliga övn. Det blev iaf:
Knäböj
squats
benpress
liggande bencurl
/plus 4set på axlarna, få la inte glöma o nämnadet med.
Militärpress
Hantelpress
Vikt lyft med platta
Sao ya... Done!!;)) Have a nice day,the rest of it!! 

Söndagspasset avklarat!!

Det vart ett tungt och härligt pass-likey!;P

Dagen den startade ju inte så värst bra men ändå blev och blir någ allt helt suveränt i dag iaf.
Viket gläjder mig. :))
Ta ett kliv tillbaka och berättar om dagens pass ist för att babbla om dödating. ;))

Muscelgrupperna bestod av baksida axlar och biceps!
I både grupperna blev det ett rejält tryck i äns om det bara var få reps (brukar annars inte få det på få reps). Blev att ja (vi) jag o sambon gav en blick tillvarandra och fattade vinken;) nu var det dax och visa folket lite om vad vi sysslar med och (ser ut) när svettet de flödar så här kommer någre bilder på det.^^Allt för nu... Se ya! ;))


My passion is my life! ^^

Jippy;) nu kan ni följa min väg!

Träning o allt har blivit upp skjutit för att skapa min lille blogg som tog sin lille tid(sjukt frustrerande)...

Skulle igentligen haft metrobloggen men den ville tydligen inte ha mig där så jag slängde iväg den tanken och tog denna fina bloggsidan ist. ;))

Får ju lägga upp lite bilder med så ni får se resultaten med. Dieten har bara varit i 3veckor nu så låång tid kvar och lååång tid kvar att bli bättre på!! Och Igår så vart det "gottedagen" så i dag känns det i magen.. hihi
Men nu ska jag återgå till mitt liv så ni får nöja er med detta lilla inlägg änså länge...;)
Se ya!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0