Göttans!!!! ^.`

Passet blev superduper bra fast än jag kände en stor skillnad från passen innan då man inte behövde kämpa sig igen passet på samma sätt vid få reps som i dag (kommer få göra det nu ett tag framåt till dietens slut, tror jag) ändå var det ett väldigt skönt o fint gympass.
Superduper glad för det.^^ En bra kontakt, ett bra flås, med tunga fina tag kan inte bli bättre. =))))

Körde rygg och mage i dag. ;)) älskar att köra rygg i bland då man känner sig så pluffig och ser musklaturerna röra på sig!! ;PP It`s a nice!!! 

Slängde in lite andra övningar för (variation) som hantelrodd och smalt latsbred grepp! HAHA kan ju säga att lite på deffningen har satt sina spår som värst nu när jag märker att hjärnans förmåga till att koppla snabbt inte är så snsabbt längre... men men det får jag ta så länge jag inte blir helt för dum... ;PP inte länge kvar nu... går det som det ska nu så efter denna veckan har gått så är det 3veckor kvar, hosspå resultaten lägger kanske på en vecka till annars!

Istället för kokta äggulor till frukost med keson har jag bestämt mig för att ändra det med att ta stekta äggulor ist för att det är godare.. mmm muma!;P  Ni får la en bild på det...;P  
  
Ser det la inte gott ut!!?? ;PP
Hoppas jag inte får en riktig "vitlöks lunga" för det kryddar jag bl.a. mina ägg med *haha* men va faäännn,;)) de skiterr la jag i så länge inte sambon han klagar!! ^^


Skulle la tagit bilder till bloggen i dag på gymmet men jag lägger fokusen på passet först och främst sen får de bli bilder eller inte.

Denna gången blir det inga tyvärr, energin gick åt till utförandet men hade sambon frågat så hade det någ blivit nåt! ;)) tog en iaf en bild innan ombyte med min mobilkamera (kan ej ta bra bilder med den) men gassar på den i dag iaf...  
 
Kommer ge allt nu de sista veckorna!!!!! Men fy f*n vad skönt det ska bli att få slappna av efter denna deffen!! Ska ba njuta extra mycket av allt och växa spittert!!!!!! ;)))) 

Yaa well take care...
Se ya!!!
 

Med spända steg närmar jag mig helgen....

Mhmm typ det ända jag tänker och funderar på just nu.... Hur resultaten kommer se ut i helgen och om några veckor och hur passen kommer gå när man gått längre in i mitt koncept.

Gått med en skön känsla i sinnet och haft en normal dag, först nu på kvällen som jag känner riktigt sug på kolisar, tur att tuggimi finns!!;)
Och almänt slut i kroppen samtidigt som jag har en enorm träningsvärk!!! Yaaa *happy face* - it is!! :))

I bland tar det nån dag innan man kommer in i ett nytt koncept, då man ska fundera på hur bl.a. frukosten ska se ut och de andra måltiderna på dagen och i de övriga dagarna då man ska dieta ska se ut men nu har jag bestämt det iaf...

Frukosten ser hur så här:

Protein och fett. *keso/kesella,saft och gulor*. ;)

Vitaminer med saft och is som drink. En äggvits omelett med sallad o broccoli under.

Is.bs. Kyckling, broccoli, stekta äggulor, Is.bs med gurka. Mmm mumma!;P
Riktigt gott detta faktiskt...:))

Sao dessa tre måltidsbilderna var ett smakprov på hur de första tre måltiderna kan se ut, äter sexmål om dagen. 
I dag  var det vila från gymet men en lätt walk vid eftermiddagens tiden. Blev helt j*dra slut efter det ska jag säga. :S
Men ska de va så ska det. ;) haha :S

Nu är snart halv åtta hoss mig slut, efter kommer jag trycka i mig mitt K-p sen blir det john blund time!!!!! nighte nighte..

Se ya!!!! 
  


Andra dagen på mitt nya koncept!!

Känns helt okej, förutom att jag kände mig lite svimfärdig på gymet men det är kroppen i ett nötskal de ni.... ;)
Känns som om kroppen börja undra vad det är som händer,
jag äter inga kolisar överhuvudtaget just nu och ska inte på ett litet tag fram över, går på ett koncept som kallas för TKD.
Koncept som går ut på att äta möt protein och lite fett (för möt fett är det inte) och inga kolisar och har min ätadag på lördagar. ;) 

Varit glad och nöjd men dagen och passet, så för detta så tackar jag för denna dagen och tar min K-protiendrink och sen krymper jag i sänga och låta Johnblund komma och ta mig för denna Tisdagen... ^.`

Imorgon blir det upp och iväg för att göra några timmars dator sen hem vid lunch, gött det! :)
Godnatt!!

Sse yaaa sone!!!!


Ny Kick start v.17!!

Tjabba, tjena, hallo!! ;)))

Körde ett förre frukost pass i dag, sov lite längre med så kändes lite skumt men nödvändigt. ;))
Baksida axlar plus biccorna (biceps) stod på listan i dag.


Körde ett "förre frukost" pass i dag, sov lite längre med så kändes lite skumt men nödvändigt. ;))
Baksida axlar plus biccorna (biceps) stod på listan i dag.

Blev ett sjuhelvetes super-duper-megabra gympasss to day som heter duga!!!!
Aaaa du, helt sjukt! De trode jag aldrig (pågrund av allt godis i går) ;P neee men pågrund av utmattning or kraftlöshet elle något iaf...
MEN i helvetes heller att det var, inte något utav det!!! Hellya vad GLATT de kändes då! ;/))))

Min *fina* möte jag upp där med, han vart också på super-duder humör så de smittade la av sig. ;))

Jag bestämde mig för att köra lite som jag ville i dag (så att säga lite andra övn men)  Körde bl.a. en ny axel övn (baksida axlar) Jag körde den första gången som ja näst in till sätte foten inne på de gymmet, men den gången såg det och kändes det inte alls så bra som det gjorde nu  i dag. ;)
Många där nere som gör fel på den övn. Men de la klart... den är lite knippig om man absolut inte känner till sin vikt och kropp.  


Omvänd cabelcross! Här tar vi i här ja! ;))



Och så ville biccorna också vara med. ;)
Go min! ^^


Ya babe, Här köttar vi!

Precis bloggen den börjar ju med *ny kick start v.17* och med et menar jag att nu dieten (detta koncept) jag kört på nu i 3 månader funkar inte så bra så nu blir det en helvänding i mitt schema.... Jag tar tag i det med ett nytt koncept och lite nya regler. Från och med i morgon börjar en hårdare deffning!! 

Pågrund av alla käppar i hjulen som jag haft under denna tid som jag dietat så har det blivit bestämt att jag nu inte ska ut på scen denna gång. MEN himla inte med ögat för det, för jag ska nämligen fortsätta mitt rejce i hop om att blir tajtare och bättre för fototävlingen i body tidningen ist.
Mitt scen uppträdande kommer ske fast lite längre fram på obestämd tid och en sak är sjukt säker... Jag kommer va mer bered och mer säker på mitt dietkoncept och framför allt möt bättre motståndare för de andra tävlande! ;P

Nu blir det en kvälls promenad med *fina*:)
Se ya!!  

Vadaoo tankspridd!!!??? / Glad påsk!!! =))

HAHAH vakande upp och hade en plan i huvudet som vanligt, om vad som ska ske under dagen så attt säga....

Men denna dag är och var inte alls så som tänkt utan glömde/glömmer sådant som jag dagligen gör??? typ o handla för att laga upp käk till måltiderna som skall komma... :S

hmmm men nee jag blev väl för trötter efter cardion (antagligen) för handla de gjordes inte (vilket jag fick lida för) och lagade mat det gjordes men i sista minuten, innan måltiden skulle ätas... AAAHHA vad arg jag blev.:/
riktigt trött i dag med så då är jag lätt irreterad... :( men tänker på morgon dagen så blir jag glader igen. ;P ^^

Blev ba ett inlägg på bloggen i går, alltså inget inlägg efter middagspasset... Men riktigt bra kämpe glöd det hade jag även om jag vart trött som en gnu då med.... ;)

Sambon körde ben i går så ville ej störa han mer än nödvändigt (för att ta foto) men nåt blev de iaf, fast inget när jag körde rygg utan ba ett när jag körde hängande benlyft. :)) mage alltså...


I morse kändes mitt cardiopass som deggggggg rätt ut sagt. :S möra och energi lösa steg gick jag fram, (gick utomhus) märks att det är lång fredag för inte en ändå kotte ute (bil) jo 1 bil såg jag på hela vägen burkar iaf se 10 åtminstonde. Men hahaha antagligen många som la bakisar eller ba o sov kl,5:25 i morse. ;)))


Tvungen, ba tvungen och lägga ut en bild på honey-banny som han tog i morse när han körde sitt gympass.
Han har färgat sitt hår blont med... Så snyggt!!
*Läckerbit*, MIN läckerbit!! ;)))

I Ef.M. är det baksida ben och triccorna som väntar!!! - I morgon påska godis.. ;P^^ 
Se yaa!!

Feels so much better today!!!! and thats the true... :))

HHHHHajjjsannn hoppsssann!!! ;)))

Jaa, jag känner en så kallat fröjd i mitt huvud i dag... Hade inte dom tunga, framfrusiga - elaka tankarna med stort stampande i mitt huvud- (känslor)- tankar i dag på cardion. :)))))
Så skönt!!- att jag knappt kunde tro det!!? :S  

Det är PÅSK och jag njuter av påskalovet... iaf i dag. ;P dagen har varit skön, med trevligt sällskap en stund.;)
Det blev lite plugg på ett ämne som är stort och lite "för" komplicerat i bland... :S aaa gud!!! jag tror att dom på böckmans började undra när både jag och Jessy började *asg* i våra företagsekonomi böcker....

HAHAHaaa helt enkelt galet vad dåligt de gick i dag... Men kul som f*n det var det.. ^^

Avnjut ännu en måltid när jag väl vart hemma igen, de var såå gott!!
Undrar vad Lördagens resultat säger denna gången!!?
Ajaa nu vet jag vad jag ska göra i vilket fall som helst....

V. 18 på ett ämne jag läser i skolan, ska vi ut på praktik, tror de vart 2gånger i veckan!? jaja iaf.. de ska bli spännande... Att få lära sig mer om folk med ett funktionshinder och allmänt "folk" är alltid lite kul.



Trännnnnnnnnnningggggg!!!!!! ;PP

I dag
består ryggg och mage på listan, ska bliiiii kulll.... Ska krossa den j*vla rygga f*n så jag näst intill trillar ihop!!!! =O ^^
Ska någ busa lite med övningarna i dag med.... =O ^^
Neee blir det bra och orkar så blir det någ en liten uppdatering senare i dag igen.....


Se yaa!!!!!!!! 

Gick bra!!! :))

Körde baksida axlar o biceps to day, de gick bra men kände lite hunger i början av passet men det begav sig sen men tackvare det så försvann fokusen lite men snappade upp den igen sen. ;)
bra pump för att köra tungt, kan ja säg. :)) bara fyror rätt igenom.

Ne hade inte tänkte o ligga o vara så möt social nu inte utan slänger upp fyra bilder och låter de tala för sig själva ist.
Men innan det så ska jag ta och tala om att mitt biceps pass blev gjort utan smärta. Glad för det! Får ju fortfarande ha det i tanken när jag kör att vara försiktig med den men helt super om det fortsätter så här ju.... =))




Sao här gjordes det baksida axlar i sittande rodd med rep, och i peckdecken. Godnatt!!

Se ya!!!


ojdå=O sjukt möt mer ... än väntat!

ENERGI = alltså. ;)) mitt träning upplägg är här och med möt tuffare menat med mer konditionsträning=(cardio) och gympass på eftermiddagen och inga mer ätadagar =OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Hemskt... Mhm It is... 

But that`s the way the coke crubbels

Men men är det de som krävs för att jag ska komma i mitt livsform så får jag tamed f*nnnnn ta och bita ihop och ta emot!!!!!!!! Man får inget på ett silverfat... 
Vill man åstakomma något så måste man vara beredd på att offra med... 

Under cardiotime så log jag och diggade med alla  "Braiga" låtar;)) som kom i på radion i dag, läckert!!
Spörtade med under cardion vilket kändes förbaskat bra...
Kändes nästan som om jag lätt kunde dela med mig av min energi till andra i dag, men önsketänkande är något som jag är bra på. =/)))  



Vill i dag lägga några minuter till en som gick bort i cancer i går, och deras familj.<3 - låt hoppet fortfarande lysa över er! <3
Och låt er inte rädslas över framtiden eller över att er sorg ska synas utan låt sorgeperioden få ha sin gång, varma tankar till er alla! 

Sorgligt men livet har ju tyvärr sin gång i orättvishet med...



//Nu blir det att ta på sig nåt bekvämt och "fult" ;) för att börja mat lagningen, bäddning, o allmänna hemma sysslor och senare bär det av till gymet för lite baksida axlar och biccor!! 

Have a nice day..
Se ya!!!

 



  


Härliga Lördag!!

Ätit den godaste frukosten på hela veckan. =)) som; Havregrynsgröt = kesella = äpple,-litet päron plus = russin!! ;/) mmmm de vart ett BIG MUMMA det där ni! ^^

Sjukt vad glad man kan bli av lite kesella och frukt aså! ;)))
kräver inte mycket jag inte. ^^

Varit så mycket negativitet i veckan (vilket som dock satt sina spår) :S
Inte gett upp men krypt och dragit mig fram på cardion och passen, vatt helt död både kroppsmässigt och mentalt...:((

Trode faktiskt aldrig att jag skulle uppleva denna hemska upplevelse som dragit mig nerom marken med TUNGA steg, brukar ju alltid vara jag som alltid är tillräckligt stark för att kunna hålla mig själv uppe o samtidigt dra upp andra som har diet svackor eller andra svackor.

Men näääee!! =O helt chokad så kände jag det redan på kvällen förra Lördan (Mm precis på en Lörda då jag alltid är så glad) men nee min hand den har krånglat ett tag nu och resultaten som jag trode jag skulle fått nu vid denna tiden HAR INTE DYKT UPP... Frustrerande = ord som inte kan beskrivas!!!  

Plus att detta är min sista riktiga äta dag! =O Och att min *fina* har oxå en rejäl svacka samt såna problem med magen och migrän, m.m. det har helt enkelt blivit för mycket men vi repar oss någ.

 I går kördes ben och triccor trode allt skulle gå utför, orkade verkligen inte med alla "konstiga" typer heller på gymmet utan behövde ha all fokus på mig SJÄLV för att kunna prestera det BÄSTA av mig SJÄLV. Använde mig därför av sambons (tack hjärtat) Mp3... Med förvåning vände all energin till mitt bästa "men var det tackvare MP3" ? eller var det bara ett tillfälle?.... / Nee tror de allt var Musiken jag! ;/)) underbart!!!

Togs bilder fast med min dålig mobilkamera denna gången men det går o se iaf!



Ya welll se yaa!!

Hatar känslan att inte vilja!!

Det kändes så när jag körde mitt gympass idag.:((
Kände mig helt uttömmd i benen när de skulle köras, det vart tungt pass med, vilket vart ännu värre... Ben och axlar (fram) stod på listan i dag. Med irriterad blick och försök till fokus i blicken kördes det tamed f*nnn nya PB (alltså fler än ett)-blev både i ben passet och axelpasset idag!!!!

Ganska fantastiskt att det kunde ske när man känner sig som mest hopplös.:S men men bara att tacka och ta emot, vet ja!! :)

Fått mycket skolarbeten gjort, känns underbart att ha en liten nöjd gnista i sig iaf, ännu en gång har jag fått besked om att "slappa" för att jag är färdig med det som skall göras, riktigt kul att det är så någon gång... :)

Den här j*dra förkyldningen som går rundor i skolan o lite överallt har smittat några lärare nu med så några lektioner kanske är inställda denna veckan. :S tradigt som f*n, vill ha reda på mítt prov sen förra veckan bl.a. ju...

Nee nu är det resten av 2 1/2 män som gäller o lite matlagning med... 

Se ya!!
         


Känslan sitter kvar än, fast tröttare dock.;)

Sa i morse (bloggade då med) ni som missat... ;)
Sa iaf att det var en riktig härlig start på dagen med promenixen o allt man (jag) gjorde (gjort), och den känslan har suttit kvar heldan, I meant. =))

Väldigt stolt över mig själv att jag tog beslutet att hoppa biccorna (bicepspasset) i dag i med handleden, blev ba baksida axlar i styrkerummet och 50minuters cardio ist för biccorna. Men vet ni vad... De vart fasen väldigt svårt o stå emot en del av styrkepasset för att ist köra ett cardiopass, gymträning är roligare...
Men gjorde att, Sao en guld stjärna på bröstet mitt de fick jag!!!

Tagit en massa foto i dag med på allt möjligt skoj. Bl.a. på min underbara rosa tulpaner;

Som såå vackert har slåt ut... ^^

Gjorde ett lass med mat (som vanligt) ser ut o vara ett tag men får på att i morgon igen...
 Gjordes färs med men den kom inte på bild. 

Ser la muma ut ändå. ;P

 
Sambon fotoade mig lite dag med så bjuder på dessa med.

Hoppas på hårdheten den kommer och hälsa på...

Lite massa det finns...Men fasen vad segt det går att fläka bort fettet!!

Dagens varma rätt efter passet i dag. =P Och de är potatisklyftor, omelett (bara vitan) isb.s. och gurka. MMM! 
 
Bjuder oxå på en flum bild sen förra helgen. Det är la f*n vad ung man ska se ut så länge man inte har klackar och en tajt kläning eller något. ^^ Men men när jag är 40år och ser ut som 30år så klagar jag någ inte. ;))

Härlig start!

Tvungen och göra ett litet inlägg nu iaf...  Tog mig en promenix i morse bara för att starta upp systemet (Annars körs det ingen cardio på Söndagar) hade ett ärende med som jag tänkt göra ett tag nu så tog då tvao flugor i en smäll. :))


Helt underbart väder i dag. Kändes prima skinka o tralla under solen i dag- underbart så dagen den känns bara positiv i dag.

Nu blir det en snabb dusch sen Dax och börja med all matlagning och doning sen bir det ett gym pass som vanligt och där efter ett cardiopass to!!!

Ps: Tack för ett jätte bra jobb i går SIS! ;)) P-K


En sak till: Min hand (handled) Känns mycket bättre i dag:)))))))))) Fy vad härligt!!!!


Have a nice day!!
Se yaa!!!


Lördag är här!!!!

Helt rubbad vecka... Blivit helt väck av alla dessa känslor och hopp som bara har gått sin väg.... Varför nu? och varför jag, jag som vet vad jag vill och jag som vet vad som måste göras?? JO... Någon gång måste det ut!!! Någon gång måste man antagligen få tvivvla, kanske bara för att va säker på sin sak!??

Ja jag har inte alla svaren men många frågor!
Kanske är det så att när man sysslor med byggning (speciellt på en diet) så kommer såna frågor fram som inte "vanliga" folk får?? Ja, jag vet inte. Jag vet bara allt jag har kännt och viljat o.s.v. och kan känneteckna vad fler folk i min omgivning säger, känner...

Blir jag testad? testad för vad jag är kapabel till... Vad klara mitt psyke av, och vad klara det inte!? Kan man kalla det för plåga eller kan man kalla det för en bit av målet!?

Mycket som spelar roll och mycket som igentligen inte spelar någon roll men man "spelar" bara på bara för att... !!
Har klarat mig utan att stupa i backen denna gången iaf, och nu änteligen lördag!!!

Yaa!!=)) jag ska tillbringa den på aldra bästa sätt för mig. Och slapp med HanE! ;) 
Ooo de ska blir så j*vla skönt och bli nyklippt igen (klippa mig) idag Yaaeeh! ^^


/ Tog lite bilder i går på morgonpasset som oxå är utlagt på fäjjan, Slänger ut några här med. :))





jee, desse bjuder jag på. ;) Naj ska ta mig i kragen och ställa mig o baka nu då. ^^

Seeeee yaaaaaa!!

Upp och ner vänd dag!!

Cardion den gick an, hade till och med tryck i benen och poseringen kändes bra. Men Mycket i skolan o stå i plus alla dessa tankar.
Min fina-han har en down-day (period) mycket som hänt. :(( Blir helt förtvivvlad när jag ser honom så förkrossad men jag kommer finnas till hand för honom hela vägen ut!! Han är en del av min drivkraft, och mitt hjärta, utan honom hade jag inte vatt den jag är i dag på så kort tid! Älskar dig.<3 Du är starkare än vad du tror, gäller bara o tro!

Blev nerom apoteket i dag, gick direkt ner efter skolan för att inhämta de dagliga (dagsbehovet) pullmicort, (har astma). 
När jag kom hem såg jag nåt så himmelskt som
 Världens finaste roser!!
(älskar rosa- mina favvo roser) plus ett så väl ordat nerskrivet brev till mig som beskriver hans kärlek för mig. Väldigt rörd, uppskattas till tusen... <3


/åter till något annat. Passet var inte de bästa, handen den värkte och benen de ville vika sig på rullbandet... Med andra ord helt slut!! Kommer någ bli en tuff dag i morgon... :S - Har ba fokus på det viktigaste som skall göras o utesluter allt annat energitagande just nu. Har ingen ork.

Efter mitt efter längande käk (efter gymmet) blev de hemma sysslor sen direkt till böckerna (prov på fre) 

Riktigt brett ut mig på köksbordet med läxeböckerna!! 

Onsdagen-(lill lördagen) börjas med morgoncardio sen vidare till vadagens sysslor. Hoppas kraften den inte sviktar så hemskt möt! 
Se ya!!
 

Grymt glad för resultat!! ^^

Frukosten avnjuten, MMMM! ;P blev havregrynsgröt med kesella-äpple och russin o vad gott det var!!! =)))
Vågen visade lite resultat, mätningarna visade resultat och kroppens gensvar är bra. (lite vätskig) bara.
Honey han står o bakar en tårta som vi skall ha med oss till Johan i dag, han fyller ju år. :)

Blev inte av att blogga i går, hade lite o stå i efter träningen plus att jag vart trött o ville ha lördag...
Passet i går vart ju ben, (fokus bak) vader plus tricepsen. Blev ett bra tryck i både benen o de andra delarna så det tackar vi för. ^^

Rakamarklyft med hantlar, var det här ja. ;))
De nya brallsen invigs i benpasset med ja, nice!

Ska bli skönt med helg nu så jag avslutar bloggen här och håller mig uppdaterad på fäjjan tills nästa blogg..
Se ya!! =))

RSS 2.0